SiregarsFamily's Blog

everyday with you is adventure

new masehi year 2011

Tahun 2010 sudah terlewati, bener2 ya waktu gak berasa banget, tau2 udah ganti tahun aja gituhh… Ga berasa udah ngelewatin staun lg usia… Umur makin berkurang bow, that’s why udah ga terlalu excited dengan new year’s eve… Introspeksi introspeksi, berusaha untuk menjadi lebih baik dan lebih baik lagi…

Well, Akhir tahun ditutup dengan cerita yang kinda menarik, even belum bisa diceritain secara belum pasti juga jadi apa engga nya, mbuat kita jadi wondering juga sih…
Mudah2an diberikan yang terbaik deh oleh Allah SWT… Rejeki mah kuyakin ga ketuker kok.. Cuma kita aja yang kdg suka ga sabaran…

We’ll see what happen gals, bismillah…

Last but not least, Dapet satu msg dr temen ku ttg new years ini… Isinya mengena banget ke eykeh… kae gini nih…

Thanks to those who hated me, they made me a stronger person
Thanks to those who loved me they made my heart bigger
Thanks to those who were worried about me, they let me know that they actually cared
Thanks to those who left me, they made me realize that nothing last forever
Thanks to those who entered my life, they made me who i am today…

Just want to thank you for being there in my life whatever i might have meant to you…
Happy New Year, have a prosperous years 2011… 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on January 1, 2011 by in family.

Archives

Thanks for Visiting us!

free counters

masukkan email Anda untuk mem-follow blog kami dan menerima notifikasi posting terbaru kami melalui email.

%d bloggers like this: